Begeleidingsvormen

Er zijn een aantal vormen van begeleiding die ik geef.

 

In de praktijk
De begeleidingen worden gegeven in de praktijkruimte aan de Terborchstraat. Voor meer gegevens klik hier.

 

Aan de wandel
In de directe omgeving van Zwolle zijn een aantal mooie gebieden om te wandelen: bij voorbeeld het Engelse Werk, het Zandhoverbos, aan de oevers van de IJssel.
Al lopend door de natuur neem ik je mee in de verbinding met de omgeving en je wisselwerking daarmee. In de verstilling kijken we naar wat er in je leeft, wat aandacht nodig heeft, wat geopend mag worden en ruimte mag krijgen.

 

Bellen / beeldbellen (beveiligd)
We kunnen beveiligd (beeld-)bellen. Ik werk met het programma https://mdobeeldbellen.caresharing.com/  Download de app op je mobiel of PC en op het van te voren afgesproken tijdstip maken we de connectie.

 

Je mag gezien worden
Iedereen mag gezien worden. Je kracht, je schoonheid, je uitstraling en je kwetsbaarheid.
Een van mijn hobby’s is portretfotografie. Door de vele series die ik al gemaakt heb is mijn overtuiging dat iedereen fotogeniek is. Iedereen is mooi in zichzelf en het waard om gezien te worden. De shoots die ik al eerder met cliënten gemaakt heb leveren hele verrassende gesprekken en inzichten op.
In de eerste sessie maken we in de omgeving van Zwolle de natuur of in de praktijkruimte een fotoshoot. Een aantal dagen nadien krijg je van mij een selectie met 5 kwaliteitsfoto’s in een hoge resolutie. In de daarop volgende sessie gaan we over de shoot en de toegestuurde napraten.
Hoe wil jij gezien worden, hoe laat jij je zien en hoe kijk jij naar jezelf?

 

RIVM

Alle behandelingen worden gegeven conform de richtlijnen van het RIVM.