Begeleidingsvormen

Er zijn een aantal vormen van begeleiding die ik geef.

In de praktijk
De begeleidingen worden gegeven in de praktijkruimte aan de Terborchstraat.
Voor meer gegevens klik hier.

Aan de wandel
In de directe omgeving van Zwolle zijn een aantal mooie gebieden om te wandelen: bij voorbeeld het Engelse Werk, het Zandhovebos of aan de oevers van de IJssel.
Al lopend door de natuur neem ik je mee in verbinding met de omgeving en je wisselwerking daarmee. In de verstilling kijken we naar wat er in je leeft, wat aandacht nodig heeft, wat geopend mag worden en ruimte mag krijgen.

Bellen / beeldbellen (beveiligd)
We kunnen beveiligd (beeld-)bellen. Daarvoor stuur ik je een link toe om de connectie te maken op het afgesproken tijdstip.

Je mag gezien worden
Iedereen mag gezien worden. Je kracht, je schoonheid, je uitstraling en je kwetsbaarheid. Hoe wil jij gezien worden, hoe laat jij je zien en hoe kijk jij naar jezelf?
Een van mijn hobby’s is portretfotografie. Door de vele series die ik al gemaakt heb is mijn overtuiging dat iedereen fotogeniek is. Iedereen is mooi in zichzelf en het waard om gezien te worden. De shoots die ik al eerder met cliënten gedaan heb leveren heel verrassende gesprekken en inzichten op.
In de eerste sessie maken we in de natuur rondom Zwolle  of in de praktijkruimte een fotoshoot. Na een aantal dagen krijg je van mij een selectie met 5 kwaliteitsfoto’s in een hoge resolutie. In de daarop volgende sessie gaan we over de shoot en de toegestuurde foto’s napraten.

RIVM
Alle behandelingen worden gegeven conform de richtlijnen van het RIVM.