Afspaak maken

Begeleidingsvormen

We kunnen elkaar op verschillende manieren ontmoeten in verschillende werkvormen

In de praktijk
De individuele begeleidingen worden gegeven in de praktijkruimte aan de Terborchstraat.

Aan de wandel
In de directe omgeving van Zwolle zijn een aantal mooie gebieden om te wandelen: bijvoorbeeld het Engelse Werk, het Zandhovebos of langs de oevers van de IJssel.
Al lopend door de natuur neem ik je mee in verbinding met de omgeving en je wisselwerking daarmee. In de verstilling kijken we naar wat er in je leeft, wat aandacht nodig heeft, wat geopend mag worden en ruimte mag krijgen.

Bellen / beeldbellen (beveiligd)
We kunnen beveiligd (beeld-)bellen. Ook online kunnen we, naast het gesprek, ervaringsgerichte oefeningen doen. Voor het beeldbellen stuur ik je een link toe om de connectie te maken op het afgesproken tijdstip.

Je mag gezien worden
Iedereen mag gezien worden. Je kracht, je schoonheid, je uitstraling en je kwetsbaarheid. Hoe wil jij gezien worden, hoe laat jij je zien en hoe kijk jij naar jezelf?
Een van mijn hobby’s is portretfotografie. Door de vele fotosessies die ik al gedaan heb is mijn overtuiging dat iedereen fotogeniek is. Iedereen is mooi in zichzelf en het waard om gezien te worden. Eerdere shoots met cliënten leverden verrassende gesprekken en inzichten op.
In de eerste sessie maken we in de natuur rondom Zwolle of in de praktijkruimte een fotoshoot. Na een aantal dagen krijg je van mij een selectie met 5 kwaliteitsfoto’s in een hoge resolutie. In de daarop volgende sessie gaan we over de shoot en de toegestuurde foto’s napraten.

RIVM
Alle behandelingen en begeleidingen worden gegeven conform de richtlijnen van het RIVM.